top of page

Rondje ShowUp voorjaar 2017

Vandaag de nieuwtjes bekeken van bekende en onbekende merken tijdens de ShowUp in de HaarlemmerExpo. Iedere editie is de beurs weer wat groter. Ook dit keer was er weer een grote diversiteit aan merken en producten.

Met het voorjaar op komst zag je bij diverse merken mooie pasteltinten terug in de posters, aardewerk, glaswerk en plaids. "Urban" blijft een trend, leuke kaarten, kussens, printblokken met deze trend gezien. Aardewerk schalen, borden en bekers zag je vorig jaar al en ze worden steeds mooier van kleur. Het past allemaal erg mooi bij elkaar zodat je niet iedere keer een nieuw servies hoeft te kopen. Zo te zien wordt 2017 een heel mooi jaar!

Rader

Urban Nature Culture

MaduMadu

Jots

Goround

House Doctor

House Doctor

Van Verre

Bloomingville

Vissevasse

Arpin

Klippan

Imbarro

Scandinaviaform

Jurianne Matter

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page