top of page

Shop rondje Den Haag

Januari saai? Nee hoor, je kan het net zo leuk maken als jezelf wil. Daarom ging ik gezellig een zaterdag naar Den Haag om leuke adresjes te spotten. Van te voren hadden we wel een lijstje gemaakt met adresjes waar we zeker naar toe wilde gaan. Dus op naar het Zeeheldenkwartier.

Toen we langs Paleis Noordeinde liepen, kwamen we even verderop een winkel tegen die niet op ons lijstje stond. De leuke naam "Het appeltaartgevoel" en de gezellige plantjes buiten trokken ons naar binnen. We raakte aan de praat en kregen een handige plattegrond van het centrum mee.

Als eerste liepen we de Piet Heinstraat in, waar je Wauw, The Fine Store en de interieurwinkel van Edwin Pelser kan vinden. Bij Appeltje eitje in de Prins Hendrikstraat hadden we een break met koffie, thee en appeltaart. Een paar panden ernaast zit Bar en zo. In een andere Zeeheldenstraat, de Zoutmanstraat zit in een mooi oud pand de Yurtstore.

Toen werd het tijd om te lunchen. Op weg naar naar een leuke lunch locatie liepen we door de Prinsenstraat en spotte daar de winkel Collective. Bij Anna & Max in de Kerklaan hebben we genoten van een heerlijke Pompoensoep met brood. Onze shopdag sloten we af met Dille & Kamille, Sissy Boy en Sostrene Grene. Na een gezellige dag vol met inspiratie gingen we huiswaarts met leuke aankopen. Dus januari saai? Nee, hoor. Volgend jaar weer een andere stad.

Het appeltaartgevoel

The Fine Store

Wauw

Appeltje Eitje

Bar en zo

Collective

Sissy Boy

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page