top of page

Loft 88

Al meer dan een jaar was ik erg nieuwsgierig naar Loft 88. Als ik er langs fietste op weg naar Utrecht zag het terras er al veelbelovend uit. In m'n vakantie waren we op zoek naar een borrel locatie en belande bij Loft 88. Van buiten ziet eruit als een kleine boerderij. Van binnen is het stoer ingericht en de sfeer is knus en gezellig. Blikvanger is de bar die over de hele breedte van de achterkant gemaakt is.

Een paar weken terug heb ik daar heerlijk gegeten. Het eten wordt een gepresenteerd op mooie witte borden of op een stoere plank. Het toetje was een verrassing. Er werd een hele grote plank gepresenteerd met verschillende toetjes is een glaasje. Ze zagen er allemaal lekker uit, lastig kiezen.

Dit leuke plekje is te vinden aan de rand van Utrecht, Biltsestraatweg 88 in Utrecht. Ik ben ook erg benieuwd hoe het van de winter is, als de haard brand. Oftewel: ik kom terug.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page