top of page

Het Hof: een moestuin en veel bloemen

Nog even aftellen en dan ga ik weer naar Bergen. Fietsen door de duinen en bossen, wandelen op het strand, de beste cappuccino drinken en struinen in de leuke winkeltjes. M'n favoriete stek daar is het Blooming hotel. Een heerlijke relaxte plek aan de duinrand. 's Morgens genieten van een heerlijk ontbijt en de eerste avond een diner in het hotel.

De ingrediënten die dan op m'n bord liggen komen dan waarschijnlijk uit hun eigen biologische moestuin of van boeren uit de omgeving. Twee jaar geleden gingen we voor het eerst naar landgoed "Het Hof" waar de moestuin is. De moestuin is omgeven door oude muren, er staat een leuk wit huisje, een oude kas met druiven en de laatste keer kwamen we zelfs een insectenhotel tegen. In de moestuin kom je van allerlei groenten tegen zoals sla, courgette, uien en tuinboontjes. Maar ook tarwe en heel veel mooie bloemen. Ik kan daar uren kijken, genieten en heel veel foto's maken.

Het landgoed "Het Hof" heeft nog een verrassing: een mooi landhuis waar je kan vergaderen of een feest geven. Als we d'r zijn, spiek ik door de ramen om naar de mooie inrichting te kijken.

………… ik denk dat we ook dit jaar weer gaan kijken naar al het groene moois!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page