top of page

Eerst maar een tuin sfeerbeeld maken

Dat was makkelijker bedacht dan gedaan. Natuurlijk had ik al een beetje in m'n hoofd hoe de tuin moest worden. Dus ging ik zoeken op Pinterest naar foto's van schuttingen en bestrating. Normaal gesproken kan ik snel de foto's vinden die ik zoek of ze staan al in m'n eigen borden. Maar dit keer viel het wat tegen. Foto's genoeg maar of ik vond ze niet zo mooi of ze waren wel mooi maar niet wat ik zocht. Ja, ik ben te kritisch...... Om mezelf niet gek te maken heb ik maar even een pauze ingelast.


In die pauze heb ik veel tuintijdschriften doorgebladerd en tijdens m'n zondagse wandeling door de buurt veel voortuinen bekeken. In de nieuwbouwwijken zag ik veel variaties qua bestrating. Wat me het meeste aansprak waren de grijze strakke tegels gecombineerd met gebakken klinkers of met grind. Dat kon een mooie oplossing zijn voor de plek waar nu gras ligt.


Met deze inspiratie ging ik verder zoeken op Pinterest en het lukte! Ik vond niet helemaal de combinatie op één foto die ik bedoelde. Maar met alle foto's bij elkaar is het sfeerbeeld wel gelukt.


De volgende stap was op mail zetten wat ik graag wilde: gras eruit, een nieuwe schutting en zo'n stoere pergola... ja, die wilde ik ook. Oké, op zoek naar een tuinbedrijf......... Volgende week meer.
Commentaires


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page