top of page

Tijd voor veranderingen in de tuin

Ieder seizoen geniet ik van mijn tuin. Het is een verlenging van mijn kleine appartement op de begane grond. Daarom woon ik er nog steeds met veel plezier. Want verhuizen voor een grotere woning kan, maar een tuin krijg ik niet terug.


Jaren geleden heb ik het terras van stoeptegels laten vervangen door een groot terras met tegels van 50 cm x 50 cm. Zo kreeg mijn tuintafel een centrale plek op het terras. Ook is het gras toen vervangen omdat de puf eruit was. Afgelopen jaren loopt de groei van de klimop op de schutting en in de tuin een beetje uit de hand. Heb ik net alles flink gesnoeid en zit ik relaxed in de tuin. Zie ik weer nieuwe uitlopers..... Ook het gras vraagt veel onderhoud door het mos wat steeds meer wordt. In de herfst en winter is er veel schaduw in de tuin en daardoor wint de mos het van het gras.


Afgelopen januari werd het echt tijd om een aantal beslissingen te nemen. Wat wilde ik? Gras eruit en nieuwe graszoden erin? Of gras eruit en iets anders? Maar wat? Over de klimop en de oude schutting had ik al snel een besluit genomen. Die gaan eruit!


Met m'n hoofd vol met ideeën ging ik aan de slag met een sfeerbeeld. Daar volgende weel meer over.Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page