top of page

Homelovv de winkel

Sinds vandaag is "Homelovv de winkel" geopend in De Bilt. Anderhalf jaar geleden lanceerde Ingrid haar webshop Homelovv en nu gaat ze een mooie nieuwe uitdaging aan: een pop-up store. Na anderhalve week klussen en inrichten, is het resultaat een mooie lichte ruimte met veel leuke hoekjes. Blikvangers zijn de stoere toonbank en de jungle fever behangen achterwand. Natuurlijk zijn de woonkettingen, kraal hangers, sterren en kinderkettingen van Homelovv in de winkel te vinden. Maar ook kussens, mokken, kaarsen, manden en meer woonaccessoires van o.a. HK living en House Doctor, ansichtkaarten, posters, Pineut, cactussen, de leuke Sonny Angels voor kinderen en nog veel meer leuks. Een winkel vol sfeer en gezelligheid. Open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag en extra openingen rond de feestdagen. Locatie: Hessenweg 121 in De Bilt.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page