top of page

Op weg naar de VTwonen & design beurs 2019

Het vroege opstaan en daardoor een relaxte reis met de trein naar de RAI was me vorig jaar erg goed bevallen. Dus dit jaar weer vroeg de wekker. Van de boeren met tractors op de weg zou ik geen last hebben. Thuis keek ik nog even op de NS app en zag mijn droomscenario in duigen vallen. Wisselstoring tussen Utrecht en Duivendrecht. Dan toch maar via Hilversum. Gelukkig was het droog en kon ik op de fiets naar het station. Het eerste wat ik zie als ik de fietsenstalling in loop is dat mijn trein uitvalt. Oké, dan de volgende trein dan maar. Oh nee, fikse vertraging en ik zie de trein naar Hilversum vertrekken als ik op het station van Utrecht Overvecht uitstap. Maar ik geef niet op. Derde poging is met twee keer extra overstappen, maar met het resultaat dat ik iets over tienen de VTwonen & designbeurs binnenloop.


Op naar de volgende missie: foto's maken van het VTwonen huis zonder al te veel mensen. Van te voren had ik al bekeken waar het was: hal 12. En ja, van ver al te zien. Dit jaar hebben ze groot uitgepakt, met niet één huis maar drie. Het Earth huis met klei kleurige tinten en natuurlijke materialen. Het Basic huis met warme kleuren en ook natuurlijke materialen. Maar geen glitter en glamour. Het Green huis is heel anders met veel groen en zwart. Een mooie combi, toegepast in een kleine ruimte.


In hal 11 was mijn volgende missie: de Barn van Ariadne at Home. Een mooie combinatie van nostalgie en van deze tijd. Je waant je in een oude schuur en iedere kamer en hoekje verrast je weer. Daarna rustig alle andere stands bekeken en nog een na rondje foto's gemaakt. Mijn reis naar huis ging supersnel met maar twee treinen en door een vertraging kon ik zelfs van de één in de andere trein stappen.


Tussen het solliciteren door, neem ik jullie komende weken mee naar mijn vier favoriete huizen. Tot later!


Earth huis


Earth huis


Basic huis


Basic huis


Green huis


Green huis


de Barn


de Barn


コメント


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page