top of page

Van postkantoor naar restaurant Uno

Soms kom je onverwacht leuke locaties tegen. Zo ook de kennismaking met restaurant Uno. Van de zomer was ik met m'n zusje in Zwolle. We waren op zoek naar een adresje in een oud gebouw. Met plattegrond op pad liepen we een mooi oud gebouw binnen. Al gauw kwamen we er achter dat we op het verkeerde adres waren. Maar het zag er van binnen zo hip, leuk en mooi uit dat we doorliepen. We werden hartelijk ontvangen toen we vertelde dat we op het verkeerde adres waren maar erg nieuwsgierig waren omdat het er zo leuk uitzag. De manager gaf ons spontaan een rondleiding door het restaurant. In pand was eerst een postkantoor gevestigd. De balie is blijven staan en is nu de bar. De inrichting is sfeervol, door de neutrale kleuren en de verschillende materialen die gebruikt zijn. Er zijn verschillende zit mogelijkheden. Ook zijn er twee kamers waar je met een groter groepje kan eten. Erg handig voor een speciale gelegenheid. Deze leuke locatie is te vinden aan de Nieuwe Markt in Zwolle.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page