top of page

Aardse tinten en blingbling in het Earth huis

Het Earth huis was het eerste huis waar ik tegenaan liep. Een prachtige rustige woonkamer met rustige aardetinten en een tikkeltje roze. Roze? Ja, een zacht roze kleur die heel goed bij de deze bruine kleuren past. Daarna liep ik door naar de hal die heel intiem aanvoelde door de kleur en de kunstwerkjes aan de muur en op de grote tafel. Op de tafel stonden diverse glazen boxen met droogbloemen, aardewerk of marmer elementen. Je bleef kijken en iedere keer zag ik weer wat anders moois.


In de hal kon je kiezen voor de keuken of de slaapkamer. Eerst de keuken maar bewonderen. Wauw! Prachtig die donkerbruine houten keuken met marmeren blad en jawel een mooie roze (Soft Clay) kleur op de muur. Aan de linkerkant stoere houten planken met oa. aardewerk en daarachter een toffe kleur tegeltjes. Door naar de slaapkamer. Nog een keer: wauw! Een bling bling bed van goudkleurige tegeltjes. Met daarachter een grote kast met open vakken en deurtjes. Vanuit de slaapkamer liep je zo in de badkamer. Klein maar fijn, met een prachtig bad van natuursteen.


Om de hoek een kleine kinderslaapkamer met een mooie werk- en speelplek en een op maat gemaakte kast met een slaapplek erin. Een knus kamertje met warme kleuren en heel veel knuffels.


Je bent in de inspiratiehuizen nooit alleen. Daarom zie je op twee foto's van de badkamer, styliste Liza Wassenaar die dit mooie Earth huis bedacht heeft. Ze was heel enthousiast alles aan het laten zien en aan het vertellen.


Op naar het volgende inspiratiehuis!
Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page