top of page

PLUUM lekkers en leuks Leiden

Al eerder heb ik jullie verteld over PLUUM in Bussum. Eén van m'n favoriete winkels. PLUUM zit ook in de Burgsteeg in Leiden. Een gezellig steegje met oude sfeervolle pandjes. Vorige maand had ik een schopdag in Leiden en kon ik mooi wat foto's maken van de winkel. Het bijzondere van deze PLUUM is, dat er achterin de winkel een lichte patio is met een mooie tegelvloer. PLUUM lekkers en leuks, daar ben ik het helemaal mee eens. Het blijft iedere keer een feestje om rond te kijken in de winkel. Meestal doe ik twee rondjes. Het eerste rondje om te kijken en het tweede rondje is weer kijken en kiezen wat ik ga kopen. Weer zo'n mooie theedoek, een stoere houten plank, een mooi bekleed doosje, een theepot gieter, MT tape, een stempeltje, een kleurboek voor m'n neefje, die lekkere olijfolie of toch die truffelmayonaise. Een winkel met heel veel lekkers en leuks met een Scandinavische touch. Nieuwsgierig geworden? PLUUM is ook te vinden op Instagram en Facebook.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page