top of page

l' Etoile new store in Bergen

Gisteren gezellig met m'n nichtje Lisette naar Bergen geweest. Niet even zomaar, we hadden een doel. Namelijk de nieuwe winkel van l' Etoile bewonderen. Natuurlijk ook van Bergen genieten :-)

Elisabeth heeft in het mooie Bergen afgelopen maanden heel hard gewerkt om er iets heel moois van te maken. De winkel ziet er heel anders uit dan in Schoorl maar de sfeer is echt l' Etoile. Mooie zachte kleuren met wit en naturel tinten. Achterin de winkel is het atelier met een mooie werkplek. Aan de muur een wandlijst met daarop prenten in lijstjes en bolvaasjes. Daar zag ik de grote bolvaas staan die graag wilde hebben. Die heeft nu bij mij thuis plekje gekregen.

We hebben heerlijk in de winkel rondgekeken en al het nieuws bewonderd. Sieraden in kleine flesjes, heerlijke thee, kaarsen in bewerkte glazen potten, glaswerk, de vertrouwde kokosnoot waxinelichthouders maar met een nieuw design, heerlijk ruikende zeep, vaasjes, (grond)kussens, meubels, lampen……… Zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar de beste tip is om naar l' Etoile, Ruïnelaan 12 in Bergen te gaan. Wij gingen in ieder geval met een tas vol de deur uit.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page