top of page

Kerst voorbereidingen en inspiratie

Ieder jaar neem ik me voor om de kerst voorbereidingen anders te doen dan dat jaar ervoor. Maar ook dit jaar lukt het niet helemaal. Eén ding is wel zeker volgend jaar niet meer moeilijk doen om een paar kilometer verderop een kerstboom te kopen. Bij de supermarkt zag ik later veel mooiere staan, mooi geprijsd en in een pot. Wel natuurlijk veel inspiratie opgedaan bij m'n favoriete winkels: BijDaan, Homelovv de winkel, Loods 5, Nijhof, PLUUM en Twee21. Vorig jaar wat koperen accessoires gekocht en dit jaar zijn er wat messing accessoires bijgekomen. Het staat niet eens zo gek. Meestal duurt het even voordat ik aan zo'n trend mee ga doen. Maar zelfs voor m'n kerstbloemetje koos ik een messing touche. Te zien op één van de foto's. Nog een paar dagen tot kerst…… Succes iedereen met de laatste kerst voorbereidingen en fijne kerstdagen!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page