top of page

Een (stoer) weekendje Schouwen-Duiveland

Daar gingen we met de auto op weg naar Zeeland. Het regende flink en het leek wel of heel Nederland ook die kant op wilde gaan. Na een aantal uurtjes kwamen we aan bij Camping Den Osse in Brouwershaven. De sleutel opgehaald bij de receptie en op zoek naar onze Bohemian Summer Lodge van STOERbuiten. Die hadden we snel gevonden. Auto uitgepakt en toen konden we heerlijk relaxen in de mooie ingerichte lodge. 

Zaterdagochtend zijn we over het dijkje naar het centrum van Brouwershaven gewandeld. Gezellig dorpje met leuke oude huisjes en haven met mooie boten. Het was Open Monumentendag en konden daarom de Grote of Sint Nicolaaskerk van binnen bekijken. Halverwege de middag zijn ze we naar Zierikzee gegaan. Echt een aanrader. Voor liefhebbers van cultuur, shoppen en gezelligheid! Het was een heerlijke zonnige middag en vonden een top adresje om te eten. In de tuin van "De Zeeuwse Hemel" genoten we heerlijk van de zon en de relaxte sfeer. Het toetje "Hemels zoet" was te lekker!

De volgende ochtend hebben we heerlijk ontbeten met verse broodjes. Die kan je op de camping kopen, dus dat is erg makkelijk. Daarna naar het strandje gelopen. Het was net alsof we in Hawaii waren met die rieten parasols. De rest van de tijd die we nog hadden, voordat we weer naar huis gingen. Hebben we van het zonnetje genoten op de mooie veranda van de lodge. 

Ik ben wel vaker in een vakantiehuisje geweest. Dit was dan wel geen huis. Maar de caravan heeft een super metamorfose ondergaan tot een echte lodge. Van binnen een plaatje met een mooie badkamer, slaapkamers, keukentje en zit/eet gedeelte. Door de veranda buiten met een picknicktafel, loungebank, haard en barbecue is het helemaal af. Als je nog een leuke sfeervolle locatie zoekt dan kan ik één van de lodges van STOERbuiten echt aanraden. 

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page