top of page

Bijna kerst

Zo is het opeens bijna kerst. Eerst duurt het nog een hele tijd, denk je. Dan opeens, is het de dag voor kerst 4e advent en vanavond kerstavond. Maar in de tussen tijd wel leuke kerst dingen gedaan. Naar het tuincentrum, dagje Bergen/Schoorl, geshopt in Bussum en Utrecht en genoten van de mooie bloemen & planten markt op het Janskerkhof helemaal in kerstsfeer. De stapel kersttijdschriften is wel wat geslonken en de rest lees ik komende dagen. 

In huis een rustige kerstsfeer. Vorig jaar koos ik voor een kleine kerstboom met weinig toeters en bellen. Dat beviel zo goed. Dat er ook dit jaar weer een maatje staat, die bij de grootte van m'n woonkamer past. Voor de rest mooie dennentakken die me doen denken aan de dennenbomen in het duingebied. Een mooie houten grijze schaal met daarin papieren kerstballen. Wat accessoires in het wit en messing maakt het compleet. 

Nu 1,5 week vrij en tussen de feestdagen door aan de slag met m'n cursus, blogs voorbereiden en op pad voor een op maat gemaakte kast. Bijna vergeet ik de wandeling op de Veluwe van volgende week. Zin in!

Fijne kerstdagen!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page