top of page

VTwonen huis vol inspiratie

Woonmaand oktober startte met de VTwonen & design beurs in de RAI. Zoals ieder jaar ging ik op de openingsdag naar de beurs voor inspiratie en om foto's te maken. Ik ging met de trein en had helaas vertraging maar via een andere route was ik net voor 10 uur op station RAI. Mooi op tijd! Want mijn eerste doel was om foto's te maken van het VTwonen huis. Van te voren had ik goed de plattegrond bekeken en wist waar ik moest zijn. Het was nog heerlijk rustig in het huis en kon goed foto's maken. Daarna druppelde er steeds meer bezoekers binnen om van dit mooie huis te genieten.

Dit jaar waren er 8 themakamers ingericht met verschillende stijlen: galerij, woonkamer, tiny house, keuken, slaap- en badkamer, kinderkamer, atelier en tuinkamer. In het tiny house zat werkelijk alles: een keukentje, een badkamer, een slaapplek, een zitplek, een werkplek, een eetplek en veel kastruimte. Zelf woon ik klein maar dit was nog kleiner. Leuk om te zien dat er zoveel kan in een kleine ruimte. Mijn favorieten waren de woonkamer, keuken, slaapkamer en de tuinkamer vol groen.

Het zag er weer erg mooi uit dit jaar. Met veel inspiratie en ideeën ben ik naar huis gegaan. Heel erg benieuwd naar volgend jaar!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page