top of page

Spek & bonen

Mijn vakantie startte erg goed dit jaar met een gezellige bijklets afspraak met m'n zusje. Zelf woon ik de provincie Utrecht en zij in Zuid-Holland. Daarom spraken we ongeveer in het midden van de afstand af. Het werd Sliedrecht. Toen nog een leuke locatie. Ik kreeg twee locaties door geappt. We waren er snel uit en kozen voor Grandcafé Spek & Bonen.

Bij aankomst zagen we buiten een groot terras en binnen een stoere industriële inrichting. De open keuken is een mooie blikvanger met de groene tegeltjes en de houten presenteer planken. Op de kaart staan veel lekkere gerechten voor een lunch, diner of borrel. Het was lastig kiezen omdat we heel veel lekkers zag. De gerechten zijn klein zodat je ze kan delen met elkaar, oftewel Shared Dining. Dat hebben we niet gedaan, maar het is zeker een aanrader.

Spek & Bonen, Kerkbuurt in Sliedrecht is zeker een locatie om nog een keer af te spreken. Mooi excuus om weer een ander gerechtje te proberen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page