top of page

Ik ♥ wonen………………

Als blogger ben je niet alleen. Er zijn zoveel blogs en hoe val je nou daar tussen op? Gewoon maar proberen dacht ik toen VTwonen een blog wedstrijd had ik oktober. Veel collega's zeiden: ja, doen! Dus aan de slag. Maar helaas niet bij de laatste zes terecht gekomen. Om nou niks te doen met ingezonden blog is zonde…..

Ik ♥ wonen………………

Ik ♥ wonen als ik een huis zie. Hoe zou het er van binnen uit zien? In gedachten richt ik het al in. Ook leuk om bij anderen binnen te kijken. Iedereen heeft z’n eigen stijl. Verrassend leuk en soms wil je wel iets verschuiven, weghalen of een ander kleurtje adviseren. Gelukkig is geen één huis hetzelfde, want anders zou wonen erg saai zijn.

Ik ♥ wonen als ik een boek over wonen of woontijdschrift doorlees. Thuis heb ik stapels woontijdschriften en woonboeken. De boeken hebben een mooi plekje in de woonkamer. Als ik de tijdschriften lees, geniet ik van de sfeer die het uitstraalt. Ik blijf op de hoogte van nieuwe trends. Van de mooie en interessante binnen kijkers en fotoreportages krijg ik veel inspiratie en nieuwe ideeën.

Ik ♥ wonen als ik bij de bloemist of tuincentrum ben. Van al die bloemen en planten wordt ik vrolijk. Maar ik wil ze ook meenemen naar huis om ze een mooi plekje te geven. Er staat altijd een vaas met bloemen op tafel. Dat geeft voor mij net dat ene beetje extra sfeer in huis. Ook staat er veel groen: cactussen, vetplanten en sinds een jaar zelfs een sanseveria in een leuke rieten mand. Niks ouderwets, hartstikke hip!

Ik ♥ wonen als ik bij één van m’n favoriete woonwinkels ben of een nieuwe winkel ontdek. Daarom ben ik gestart met bloggen om mijn leuke adresjes en tips te delen.

Ik ♥ wonen als ik….zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Ik wordt gewoon blij van wonen!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page