top of page

Mooie wollen plaids

Nu het weer wat frisser buiten is, komen de plaids weer te voorschijn. Ze zijn niet alleen handig bij kou maar ze staan ook erg mooi op de bank, stoel of bed. Zelf heb ik sinds een tijdje een wollen donkerblauwe Klippan plaid. In september kwam ik dit merk al tegen op de ShowUp beurs. Daar zag ik een wand en een tafel vol met plaids en kussens in allerlei kleuren en designs.

Voor iedere interieur is er wel een bijpassende plaid. Er zijn effen plaids en met een motief. In een naturel tint, wit, zwart, grijs of een kleurtje. M'n oog viel op de stapels blauw en (oker)geel en de gecombineerde stapel. Erg mooi! Vandaar ook zoveel foto's met die kleuren.

Klippan is sinds 1879 een Zweeds familiebedrijf met een eigen fabriek. De plaids, dekens en kussens worden gemaakt van biologisch katoen, eco- en lamswol.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page