top of page

VTwonen en design beurs 2016

Afgelopen dagen al veel foto's van de opbouw van de VTwonen en design beurs voorbij zien komen. Vandaag was het zover. Eindelijk live kijken. Drie hallen zijn weer gevuld met een diversiteit op woongebied.

Veel warme kleuren dit jaar. Mooie groenen, okergeel, grijstinten, blauw en roze. Gecombineerd met wit of met elkaar. Er was niet alleen groen op de muur of als tegel maar ook veel planten in de huizen van de tijdschriften.

Als eerste vandaag uitgebreid foto's gemaakt met van het XXL VTwonen huis met m'n nieuwe camera en telefoon. Daarna rustig verder op de beurs rond gekeken. Ariadne at Home heeft een mini huis ingericht. Sfeervol en mooi, maar toch groter dan mijn mini huis. Karwei was een verrassing. Ik dacht dat ik een chique tijdschrift huis binnenstapte. Maar nee, Karwei heeft een Boutique hotel ingericht. Warme kleuren en materialen. Eijerkamp is er met een aantal stijlkamers. Dit is maar een kleine opsomming want er is nog veel meer.

Hieronder een selectie van de vele foto's die ik gemaakt heb. Binnenkort volgen m'n blogs over het XXL VTwonen huis, Ariadne at Home huis, Karwei Boutique hotel en Stijlvol wonen huis.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page