top of page

Inspiratie ShowUP najaar 2016

Vanochtend naar het ShowUP event geweest in de Expo Haarlemmermeer. Een inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau artikelen. Voor een blogger een walhalla om nieuwe producten en trends te bekijken en natuurlijk foto's te maken. Leuk om een aantal van m'n favoriete merken van dichtbij te zien. Plaids in nieuwe kleuren en motieven van Klippan. Volgende maand een aparte blog over dit leuke merk. House doctor stond met grote stand vol met inspiratie- en sfeerhoekjes. Nieuw servies, stationery, kussens, kandelaars, kerstaccessoires, meubels en nog veel meer. Urban Nature Culture was nieuw op de beurs. Zelf heb ik een aantal van die mooie groene glaasjes en mokken voor een heerlijke cappuccino. De nieuwe collectie mala's, houten en rieten woonaccessoires voor aan de muur van Madumadu. Bij Ompak was het al wat winters met cadeaupapier voor de feestdagen. Maar ook zomers met het vrolijke papier voor kinderen van Ompak en Engel samen. Ook veel mooie sieraden, boeken, knuffels, plaids voor kinderen, kleurboeken, tassen, de bekende dopper in allerlei kleurtjes, Pickaplant en zo kan ik nog wel even doorgaan. Veel mooie stands met een diversiteit aan collecties voor webshops en winkels om in te kopen. Kan niet wachten totdat ik deze nieuwe collecties in de winkel zie.

wandschappen

Klippan

Nicolas Vahe

House Doctor

madumadu

My Flame

Urban Nature Culture

Serax

OMPAK

Esthex

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page