top of page

In en om de bollenschuur

In het voorjaar stond er een artikel over "de Bollenschuur" in de Home & Garden. Toen ik de foto's zag, dacht ik gelijk: daar wil ik heen in m'n vakantie. Het was even rijden naar Voorschoten maar werd niet teleurgesteld.

Het monumentale pakhuis staat langs een doorgaande weg met veel groen ruimte er omheen. Vlakbij kasteel Duivenvoorde. In het pakhuis zitten een aantal bedrijven: tuinwinkel Extravert, interieur bedrijf The Manor, de keuken van Green Delicious, Insideout Luxury en een Bistro. Van winkel, tuin- en interieuradvies tot kookworkshops, alles in het sfeervolle industriële pakhuis. Rechts naast het pand ligt een mooie tuin aangelegd door Extravert. Daar ging ik als eerste heen om foto's te maken. Ik bleef foto's maken. Dan zag ik weer een leuk hoekje met tuinmeubelen of mooie bloemen. Over een tijdje staan de grassen in bloei en dan is het weer een heel ander gezicht. Achterin de tuin is de moestuin van Green Delicious. Op de eerste en tweede verdieping in de Bollenschuur staan diverse Engelse en Franse tuinmeubels, krukjes, lampen, Butterfly's en accessoires. Ook een hele rij modellen en kleuren van de Luxenbourgh stoelen die ik graag in de tuin wil. Het wordt de versie met armleuningen, nou de kleur nog: grijs of groen…. Voor "groen" liefhebbers een inspirerende plek om naar toe te gaan.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page