top of page

Relaxen in Bergen

Vorige week weer een aantal dagen in Bergen en Schoorl geweest. Heerlijk genoten van de mooie uitzichten, bloemen en het mooie weer. Sinds een paar jaar logeer ik dan in het Blooming hotel in Bergen.

Blooming ligt in een bosrijke omgeving, aan de rand van het duingebied. De inrichting is modern en licht. Veel design meubels en accessoires. Dit jaar ook gezwommen in het mooie zwembad en even gebubbeld in de whirlpool.

Het ontbijt is iedere ochtend een feestje met veel biologische producten. Heerlijk brood, yoghurt, kwark, beleg, zacht gekookt eitje, hard gekookt eitje, spiegeleitje en zo kan ik nog wel even doorgaan. De warme wafel was genieten! 's Avonds kan je heerlijk eten in restaurant Vigor. Booming heeft een eigen moestuin, daarover binnenkort meer.

Nieuw is strandpaviljoen Blooming Beach in Bergen aan Zee. Daar hebben we ook heerlijk gegeten met uitzicht op zee.

Blooming Beach

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page