top of page

ShowUP voorjaar

Vandaag met m'n zusje van Homelovv naar de ShowUP in de EXPO Haarlemmermeer geweest. Een grote lichte ruimte vol met startende ondernemers, jonge ontwerpers en veel bekende merken. Een walhalla voor inkopers en om inspiratie op te doen.

Er was een diverse keus van sieraden tot zachte plaids. Ook kwamen we merken tegen die we al kende maar nog niet eerder op de ShowUP hadden gezien. Veel pasteltinten gezien en ook gecombineerd met (oker)goud. We gingen weg met leuke bestellingen en heel veel foto's.

De foto's in deze blog geven een beeld van de ShowUP. Ik kwam zoveel bloemen tegen die op de foto "moesten". Daar komt nog een aparte blog van. Ook komt er nog een blog van Studio Ditte. Ik smolt toen ik het knuffel behang zag. Te leuk! Genoeg ideeën dus.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page