top of page

Italiaans in Leiden

Tijdens een dagje shoppen in Leiden kwamen we een heel leuk terras tegen met oa. groene Fermob stoelen en prachtige olijfbomen. Het terras hoorde bij Italian bar-bistro City Hall, gevestigd in een deel van het eeuwenoude monumentale Stadhuis. Op de menukaart staan heerlijke Italiaanse gerechten zoals verse pasta's, smeuïge pizza’s, mooi vlees en verse vis voor lunch, borrel en diner. Voor kinderen is een aangepaste portie te bestellen. Na m'n culinaire reis in Umbrië moest ik echt de Bruschetta bestellen met Vitello tonnato, Carpaccio di manzo e tartufo, Salmone affumicato con ricotta e limone en Coppa di Parma arrosto. Ze waren en zijn heerlijk! Een feestje was het om daar te lunchen. Mocht je een dagje in Leiden zijn dan is de City Hall - Stadhuisplein 3 een aanrader voor een culinaire onderbreking. Ik ben er nu tweemaal geweest en daar blijft het niet bij :-)

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page