top of page

Dille & Kamille

Als ik naar een voor mij onbekende stad ga, dan kijk ik altijd even of er een Dille & Kamille is. Ook al heb ik niks nodig, toch doe ik een rondje door de winkel om te sfeer te proeven. Met het resultaat dat ik toch wel iets koop. Dille & Kamille heeft een ruim assortiment keukengerei, culinaire producten, van alles voor aan tafel en wonen, leuke dingen voor de badkamer, speelgoed, schrijfwaren en tuin & cadeau-ideeën. Een bezoekje aan de website is ook aan te raden. Deze staat vol met mooie foto's, er is een inspiratiemagazine, recepten, tip & weetjes en er is een webshop. Dille & Kamille heeft 24 winkels in Nederland en België.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page