top of page

BijDaan voor jou & thuis

Na wekenlang wachten en raden, wat zou er achter het bruine papier te voorschijn komen, ging zaterdag 23 augustus BijDaan in De Bilt open. Na een flinke regenbui, ben ik een kijkje gaan nemen. Wat een mooie lichte winkel met veel natuurlijke elementen.

Diana Bakker is de trotse eigenaresse van BijDaan, Hessenweg 194 in De Bilt. Na jarenlang in leuke kledingwinkels gewerkt te hebben, deed zich een onverwachte kans voor. Daardoor kon ze haar droomwinkel openen: BijDaan voor jou & thuis. Het interieur in de winkel is stoer en zelf gemaakt. Voor jou & thuis zie je terug in het assortiment. Mooie kleding en accessoires van de o.a. de merken: American Vintage, Circle of Trust, By Bar, Blaumax, Juli Dans Juwels en Legend belts. Leuke woonaccessoires en stationery van de o.a. de merken: Household Hardware, Madame Stoltz, Tine K Home, Home lovv, Kadolab, Marmadilla, BL-ij, Moodadventures en mooie zelfgemaakte artikelen van BijDaan. Natuurlijk ging ik weer naar huis met een tasje vol. Woonshoppen is nou eenmaal m'n hobby. BijDaan staat vanaf die dag op m'n favoriete winkel lijstje :-)

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page