top of page

Woonbeurs inspiratie (2)

Vandaag deel 2 van m'n bezoek aan de woonbeurs. Het huis van 101 Woonideeën was erg inspirerend vol met DIY ideeën. De basiskleur wit met mooie pasteltinten en vrolijke kleuren. Wat me vooral opviel was dat je met weinig budget en een paar handige handen een mooi interieur kan maken. Zie bijvoorbeeld de foto's van de badkamer. Toen we in huis waren werd het al drukker. Maar het is gelukt om een aantal mooie foto's te maken. Ik kreeg zelfs een leuke tip van een medewerker :-).

Daarna op pad naar het huis van Ariadne at Home. De sfeer van het huis was anders dan vorig jaar. In 2013 stond er een groot ruim huis met een open sfeer, dit jaar zijn de ruimtes wat intiemer. Ook nu zag je pastels met veel wittinten. In de verschillende kamers is gebruik gemaakt van natuurlijke- en "oude" materialen. De mix van oud en nieuw zorgt voor een mooie stijl.

Wil je meer zien, neem dan een kijkje op m'n Pinterest bord Woonbeurs Amsterdam 2014.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page