top of page

Woonbeurs inspiratie (1)

Afgelopen woensdag ben ik gezellig naar de woonbeurs geweest. Om inspiratie op te doen, leuke accessoires shoppen en heel veel foto's te maken. Inspiratie op doen, is zeker gelukt. Veel moois gezien. De verschillende huizen van de woontijdschriften waren erg mooi en voor iedere stijlsmaak was er wat te zien. Ook heb ik natuurlijk wat woonaccessoires gekocht. Als laatste, voordat we naar huis gingen, de mooie lijst met de "drie veren" print gekocht bij Karwei. Want daarvoor was ik maandag al voor niks bij een paar Karwei's geweest. Foto's maken is zeker gelukt en ook een paar missers. Omdat ik veel wil laten zien, doe ik dit keer m'n blog in delen. Vandaag deel 1. Als eerste zijn we gauw naar het VTwonen huis geweest voordat het te druk werd om foto's te maken. Van de buitenkant leek het huis op een mooie zwart/witte circustent. Van binnen was de tent opgedeeld in een aantal kamers. Wit, zwart en grijs waren de hoofdkleuren die in de keuken, studeerkamer en woonkamer. Met een moderne industriële look. In de slaapkamer en badkamer was de hoofdkleur grijs met mooie blauw/groene tinten. Deze foto's zijn te zien op m'n Pinterest bord.

Karwei was voor het eerst op de woonbeurs met een sfeervolle stand. De nieuwste woonaccessoires waren te koop en er waren een aantal stijlkamers ingericht. Het zag er echt top uit: mooie warme kleuren, veel koper, hout en veel cactussen. Koper en cactussen zijn hip op dit moment! Van mij mag Karwei er volgend jaar weer zijn. Ze zijn ook genomineerd voor de "beste stand", de uitslag kan ik nu nog niet vinden.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page