top of page

Sissy-Boy Amersfoort

Plannen en ideeën voor nieuwe blogs zijn er, nu nog op pad voor mooie foto's. In m'n zomervakantie ben ik naar Amersfoort geweest om de nieuwe Sissy-Boy te bekijken. Deze Sissy-Boy is eind mei 2014 geopend en zit aan de Sint Jorisstraat 6. Bij binnenkomst viel me gelijk de industriële rustige uitstraling op. Een betonnen vloer en de inrichting is grotendeels van metaal en hout. Ook zijn er een aantal mooie antieke meubels gebruikt. Qua assortiment is er een combinatie te vinden van fashion, home-decoration en horeca. De fashion dames-, heren- en kindercollecties, stoere meubels en de Sissy-Boy Homeland collectie zijn er te vinden. Ook zag ik een leuke kinderafdeling met cadeau-ideeën Voor een kopje koffie, smoothie of lunch is er Sissy-Daily. Samengevat: een aanrader om naar toe te gaan als je in Amersfoort aan het shoppen bent.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page