top of page

Koper? Ouderwets of een leuke trend

Een aantal jaren geleden dacht je bij koper misschien aan die ouderwetse koperen potten of schalen. Maar sinds vorig jaar komt koper op een nieuwe manier terug in het interieur. Een mooie koperen bollamp boven de eettafel, een kussen met koperen detail of een koperen windlicht en waxinelichtjes. Afgelopen woonbeurs zag je koper terug in de huizen van VT Wonen en Eigen Huis & Interieur en bij Karwei. Ook in de (woon)winkels en tijdschriften kan je er niet meer omheen. Koper: is een leuke trend.

Zelf had ik een "wen" jaartje nodig. Maar nu ben ik toch om. M'n eerste aankoop was bij Leenbakker: twee koperen draadmanden uit de collectie van 101 Woonideeën. Daarna ging snel: waxinelichten, dienblad, vaasje en daar blijft het vast niet bij. Het mooist vindt ik dat het niet overheerst, maar details zijn in m'n interieur.

Om inspiratie op te doen staan hieronder wat "koper" foto's.

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page