top of page

Koninklijk afsluiting Woonbeurs inspiratie (3)

In de VTwonen van oktober staat een leuk artikel over koninklijk wonen. Geef je eigen huis een vorstelijk tintje. Gebruik als basis een mooie witte kleur en de kleuraccenten blauw, rood, zilver, goud en oranje. Na al heel veel gezien te hebben op de woonbeurs kwamen we opeens een "secret house" tegen. Natuurlijk waren we erg nieuwsgierig. De inrichting van het huis zag er vorstelijk uit. Bij een volgend bezoek aan de woonbeurs moet ik niet alleen foto's maken, maar ook even goed lezen en kijken. Want pas halverwege het huis drong het tot me door dat we aan het binnenkijken waren bij Willem-Alexander en Maxima (volgens VTwonen). Details die te zien zijn in het oktober nummer kwamen ook in dit huis terug. Compliment aan de ontwerpers en stylisten het zag er heel mooi uit! Je kreeg echt een koninklijk gevoel.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page