top of page

Kerst in huize…...

Dit keer geen tip of leuk adresje maar een kerst-binnenkijker in huize Peet. Even wat anders. Zo dacht ik ook, toen ik mijn kerstballen en andere hangers uit de dozen haalde. Dit jaar laat ik die mooie donkerblauwe kerstballen eens in de doos zitten. Wit, grijs, zilver en helder glas bleven over. Je hoeft dus niet ieder jaar alles nieuw te kopen, voor als je eens wat anders wilt. De boom is erg mooi geworden, al zeg ik het zelf. Verder heb ik dit jaar wat meer koper toegevoegd bij de accessoires die ik al had. Het staat erg mooi bij wit, zilver en hout. M'n nieuwe kerstaanwinsten heb ik dit jaar gekocht bij BijDaan, Homelovv, PLUUM en Twee21. Na heel wat bloemenwinkels bezocht te hebben vond ik eindelijk op de markt in Zeist "de" krans voor op m'n deur. Als laatste wens ik iedereen fijne kerstdagen!

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page