top of page

ZEBS; lust for food

Het was alweer een tijd geleden dat ik bij ZEBS in De Bilt had gegeten. Maar in januari was dit een gezellige bijpraat locatie en we hebben heerlijk gegeten. Je krijgt vers ambachtelijk brood geserveerd met een schaaltje olijfolie. Op de kaart staan kleine gerechten; onder verdeeld in nibbels, hots, colds, sides en dessert. Je kan van alles en door elkaar kiezen. Opvallend zijn de mooie lampen die aan de plafonds hangen. Het zijn hanenmanden en lantaarns waar lampen van zijn gemaakt. Deze hangen er sinds een paar maanden. Mooie blikvangers! Al met al een sfeervolle locatie om lekker te eten en bij te kletsen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page