top of page

Vroeg; heerlijk eten in een landelijke omgeving

Al eerder was ik bij Vroeg, Achterdijk 1 in Bunnik geweest, met collega's voor een decemberdiner met een fanatiek cadeautjes dobbelspel. Maar toen blogde ik nog niet. Afgelopen maanden mocht ik weer naar Vroeg voor twee jubileumlunches. Eentje van mezelf en de ander van een collegaatje. Heerlijk gegeten en genoten van de locatie en omgeving. Plus ik had mooi de gelegenheid om foto's te maken. Ontbijten, lunchen, dineren of naar huis gaan met een streekproduct of iets lekkers van de bakkerij. Dat gebeurt allemaal onder het dak van een monumentale boerderij. Veel oude details zijn behouden gebleven zoals de mooie houten balken. Met de sfeervolle inrichting is het plaatje compleet. Vroeg gebruikt voor haar gerechten streekproducten en in de winkel zijn streekproducten, broden en lekkernijen van eigen bakkerij te koop. Een paar keer per jaar is er een gezellige boerenmarkt waar van alles te doen is. Uit eigen ervaring weet ik dat je naar huis gaat met een streekproduct en/of iets lekkers van de bakkerij.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page