top of page

Stadspaviljoen Noord

Nog een leuke shoptip uit Bergen. Vorig jaar ontdekte ik Stadspaviljoen Noord, Plein 63, in het nieuwe gedeelte van het centrum. Afgelopen april was ik weer voor een paar dagen in Bergen en ging terug voor m'n blog. Maar ook omdat het een leuke en mooie winkel is. Tot mijn verrassing is het nu veel groter en lichter. In januari is de winkel verbouwd en vergroot met de ruimte ernaast. Ook al is de buitenkant nieuwbouw daar merk je binnen niks van. De vloer, plafond en de meeste muren zijn onbewerkt waardoor het een stoer uiterlijk heeft. Ik las ergens dat je het ‘Noord-gevoel’ mee naar huis kunt nemen. Dat klopt helemaal. Er zijn zoveel leuke items te koop: meubels, accessoires, kussens, heel veel glaswerk, keukenmaterialen, opschrijfboekjes, t-shirts, buiten vloerkleden, oa. olijfolies en soep van Noord…… teveel om alles in m'n blog te zetten. Ook voor een kopje koffie/thee met een stukje taart of een lunch kan je hier terecht. Even verderop in Bergen aan Zee vindt je Strandpaviljoen Noord. Een strandtent waar je kan genieten van de zee en een heerlijke menukaart. Als je de kunstbloemen mooi vindt die op tafel staan dan kan je die gewoon kopen en andere items ook.

Strandpaviljoen Noord

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page