top of page

PK bar & kitchen

Eindelijk m'n blog over één van de nieuwe aanwinsten in Bilthoven. Ook hier werd het oude postkantoor gesloten. Het pand is helemaal verbouwd en het ziet er heel mooi uit. Op de begane grond is het mooie restaurant PK bar & kitchen te vinden en boven zijn er 5 appartementen gemaakt. De inrichting van het restaurant is stoer en industrieel met een warme uitstraling. Verrassend is de lichte serre met oa een haard en een loungebank. Overal zijn gezellige zitjes met mooi meubilair en een aantal grote cactussen. De styling is echt goed gedaan. Onder het eten denk ik dan: waar kan je die leuke stoel of lamp kopen? Voor een lunch, diner, borrel of een kopje thee/koffie met iets lekkers kan je naar dit leuke stoere restaurant. Waar? Julianalaan 10 in Bilthoven.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page