top of page

Loods 5 Amersfooort

In mei ging ik met m'n zusje op Hemelvaartsdag naar de nieuwe Loods 5 in Amersfoort. Loods 5 was net een paar dagen open en we wilden er graag naar toe. Toen we er waren bleek dat meer liefhebbers er zo over dachten. Het was gezellig druk. Op m'n lijstje van leuke dingen doen tijdens m'n vakantie stond een nieuw bezoekje naar Loods 5. Dit keer met iPhone in de hand om veel foto's te maken. Op m'n gemakje heb ik alles bekeken en geluncht in het sfeervolle restaurant. Als je inspiratie op wilt doen voor je woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, gang en wat je nog meer kan verzinnen. Dan is Loods 5 een goede en leuke inspiratiebron. Veel styling ideeën en mooie sfeerkamers. Ook genoeg banken, stoelen, tafels, lampen en woonaccessoires die je gelijk kan kopen of eventueel kan bestellen. Woon je niet in de buurt van Amersfoort. Loods 5 heeft ook twee andere filialen: Zaandam en Sliedrecht.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page