top of page

Kijkje in het VTwonen huis

M'n eerste doel was het VTwonen huis toen ik een bezoekje bracht aan de VTwonen&design beurs. Ik liep automatisch naar rechts omdat voorgaande jaren het huis daar stond. Maar zag niks bekends. Gauw een blik naar links en jawel daar zag ik in de verte het VTwonen huis. Het was nog stil toen ik naar binnen liep en kon op m'n gemakje foto's maken en alles bekijken. Van buiten een mooi wit huis en binnen opgedeeld in verschillende sfeervolle kamers. Beneden een studeerkamer, waskamer, keuken, eetkamer en een hele grote woonserre met veel licht. De kast in de eetkamer was op maat gemaakt. Veel opbergruimte en de televisie verstopt achter schuifdeuren. Boven zag je een stoere kinderkamer, ouder slaapkamer een een badkamer. Dit jaar was er een tuin met een grote landelijke stoere buitenkeuken. De tafel was gedekt en je kon zo aanschuiven :-) Complimenten aan het VTwonen team. Wat een mooi huis en sfeervol ingericht. Ben nu al benieuwd naar volgend jaar.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page