top of page

Impressie ShowUP

Een dagje later dan gepland. Maar vandaag een impressie van de ShowUP in de Expo Haarlemmermeer. Ik was daar met m'n zusje om naar nieuwe merken te kijken voor haar webshop Homelovv. Ondertussen kon ik mooi wat foto's maken. De entree en de hal waren weer mooi gestyled. Dat zijn al leuke binnenkomers. Waardoor je er graag heen gaat. Veel exposanten deze editie, zo'n 170 in en buiten de hal. Bekende en nieuwe merken. Van een leuk keramiek pastel vaasje van Hella Duijs tot de fijne hammandoeken van Ottomania. Na een aantal uren lopen, kijken en praten met een aantal exposanten gingen we met een voldoen gevoel naar huis.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page