top of page

Leuks in Den Bosch

Op Instagram kwam ik de laatste tijd veel tips tegen van leuke winkels in Den Bosch. De "shop" kriebels kwamen toen los. In m'n vakantie ben ik met m'n nichtje gezellig naar Den Bosch geweest. Allebei met een lijstje met winkels waar we echt heen wilde. Wat een leuke en mooie stad is Den Bosch! Veel oude straatjes in het centrum, maar ook nieuwbouw. Van alles wat. Ook zag ik een aantal delicatessen winkeltjes, waar je zo naar binnen wilt lopen. Jammer, dat ik niet in de buurt woon. Onze tips zijn: in de Vughterstraat: Daily Poetry, Webshopsonly en Koekwaus. OAK in de Snellestraat. vanDaan in de Minderbroedersstraat. OH en Sissy Boy in de Verwerstraat. Yoth in Achter het Stadshuis. Yaya in de Krullartstraat. Winkels met ieder een eigen stijl. Ik kom zeker een keer terug!

Daily Poetry

Daily Poetry

OH

OH

OAK

OAK

YAYA

YAYA

YAYA

YAYA

YAYA

YAYA

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page