top of page

Een taartje bij BUUF in de serre

Wat een leuk plekje ontdekte ik laatst in Amersfoort. In de serre van de Mariënhof kan je bij de twee buurvrouwen Carmen en Cesare een heerlijke taartpunt eten. Daarom heet dit plekje ook "BUUF in de serre". Het is een lichte witte ruimte, met houten tafels en krukjes en de stoeltjes hebben een zachte groene kleur. Bij mooi weer kan je ook buiten zitten op het sfeervolle terras. Ik werd hartelijk ontvangen die zaterdagochtend en koos voor een plekje op de bank. Tja, en toen…..kiezen welke punt taart neem ik. Het werd de appeltaart en besloot om een punt citroen cheescake mee naar huis te nemen. Beide punten waren heerlijk. Er is een diverse keus uit zoete en hartige taarten. Gemaakt van locale streekproducten. Lekker met een koffie, cappuccino of thee maar ook met huisgemaakte limonade. Er is een grote keus aan dranken. Kan je geen keuze maken, laat je dan verrassen door de taarten proeverij. Wil je onder het shoppen even pauze met een punt taart of gewoon omdat je er zin in hebt. Dan is BUUF in de serre een aanrader!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page