top of page

Terug naar L' Etoile

Vandaag weer een dagje thuis, na drie heerlijke dagen in Bergen en omgeving. Flink wat foto's gemaakt voor een aantal bloggen, jullie hebben nog wat tegoed. Ook weer even binnen gelopen bij L' Etoile conceptstore in Schoorl. Hier heb ik vorig jaar zomer een blog over geschreven. Afgelopen vrijdag 1 mei bestond de winkel 1 jaar. Dat was een leuke toevalligheid. In de etalage zag ik een mooie vlinder liggen die je als broche op kunt doen. Gemaakt door Petra Reijrink. Mooier kon niet; zelfde voornaam en de vlinder van Peet likes. Deze vlinder is mee naar huis gegaan. Ook nog een paar foto's gemaakt voor een kleine blog :-) Kan het niet laten. Tot van de zomer L' Etoile! p.s. neem een kijkje op de website voor de mooie moodboards van L'Etoil

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page