top of page

Urban Nature Culture bij Twee21

Toen ik laatst bij Twee21 binnenstapte, was ik gelijk verrast. Gewend aan het kleurrijke Blond servies aan de linkerkant, zag ik glaswerk, manden, kussen en servies in natuurlijke tinten. Waaronder mooie items van een nieuw Nederlands merk: Urban Nature Culture. UNC heeft een duurzame en verantwoorde collectie woon- en lifestyle items. Bamboe servies, gerecycled glas, manden van jute, schalen van mango hout en kussens van gerecyclede garens. Anne Marie Hermans doet haar inspiratie op tijdens haar reizen over de wereld. Wekelijks trekt ze erop uit om de wereld te ontdekken, op zoek naar vergeten schatten om mee naar huis te nemen. Een leuk nieuw merk met een mix van culturen. Van zo'n sfeer krijg ik altijd inspiratie en wordt er ook een beetje hebberig van. Voor de liefhebbers van Blond: het servies is er nog maar heeft nu een ander plekje in de winkel gekregen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page