top of page

Key West Beachhouse

Wat een heerlijk relaxed plekje ligt er verborgen langs de A2. De Haarrijnse plas met zandstrand en een tof strandpaviljoen: Key West Beachhouse. In maart was ik hier voor een gezellige bijpraat en eet date. Toen ik van de parkeerplaats naar Key West Beachhouse liep, zag ik de zon langzaam ondergaan. Prachtig plaatje, daar moest ik wel een foto maken. Binnen is het gezellig stoer en retro ingericht. Buiten waan je je aan zee als op het terras of veranda zit. Om je heen palmbomen, zand en water; ingrediënten om te relaxen. We hebben heerlijk gegeten. "Catch of the day", een wit vis met een smaakvolle risotto op een mooi bord geserveerd. Daarna gesmuld van ijs en nougat. Zeker een plekje om naar terug te gaan. Waar: Strandboulevard 222 te Utrecht.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page