top of page

De wereld van Suhka

Twee weken geleden een dagje geshopt in Amsterdam. Maar niet zomaar geshopt, we hadden een wensenlijstje qua winkels. Op ons lijstje stond natuurlijk ook "Suhka" in de gezellige Haarlemmerstraat. Als je binnenloopt valt gelijk de rustige en lichte sfeer op. Pure en natuurlijke materialen hebben een hoofdrol. Slingers van papier en katoen, zoals een slinger met gevouwen kraanvogels. Kussens, plaids en kleden van linnen en katoen. Tassen, sieraden en kleding. Woonaccessoires en meubels. Een ruimte vol moois. Verliefd werden we op de kommen, schalen en borden in grijs en groene tinten. De kokosnoot waxinelichthouder in een lichte naturel kleur moest mee naar huis. Het bijzonder aan Suhka vindt ik ook de mooie gedichten. Mijn aankoop werd in een papieren tas gedaan en daar werd een kaart met Suhka gedicht aan bevestigd. Die hangt nu in de keuken op m'n magneetbord!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page