top of page

Loft Arnhem

M'n wensenlijstje voor dit jaar staat vol met leuke dingen. Afgelopen zaterdag een gezellige dag gehad in Arnhem. Heerlijk geluncht en geshopt. Een bezoekje aan Loft, Weverstraat 39, stond op m'n lijstje. Dus dat kwam heel goed uit. Kon ik gelijk wat foto's maken. Maar wat is Loft? Loft is een belevingswinkel, waar je woonaccessoires, kleding en sieraden kan kopen. Alles straalt rust uit door de kleuren die op elkaar afgestemd zijn. Vol met inspiratie en ideeën. Loft zit in een oud schoolgebouw en is binnen "oud" gelaten. In de winkel zie je zo'n hele grote brede trap, die me echt deed herinneren aan m'n oude school in Utrecht aan de Kruisstraat. Door de grote open ruimte doet het wel denken aan een industriële Loft. Erg mooi!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page