top of page

Voorjaar in huis

Sinds m'n kerstboom de deur uit is, ben ik druk in de weer met het voorjaar in huis te halen. Kersenbloesem in een grote vaas neerzetten en dan geduldig wachten op de mooie witte bloemen. Voor mij nieuw dit jaar was de Chaenomeles bloesem met roze bloemen. Echt prachtig! Voor volgend jaar staan ze weer op m'n lijstje. Ook kwam ik de Franse tulp tegen. Dat zijn hele lange tulpen. Toen ze nog in de knop zaten kon ik niet goed zien welke kleur ze nou waren. Toen ze begonnen te bloeien waren ze geel en gelukkig voor mij werden ze steeds witter. Ik ben namelijk niet zo'n geelfan. Met voorjaarsbollen kan je heel veel doen. Tegenwoordig zitten ze wel in een leuk gekleurd bakje maar probeer eens wat anders. Haal ze uit het bakje en zet ze in een vaas, glazen potje, uashmama paper bag of kijk eens in de kast naar iets anders. Er zijn talloze mogelijkheden.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page