top of page

Interieur advies "De Meern"

Via mijn website werd ik benaderd door een gezin uit De Meern. Ze wilde graag meer rust en licht in hun woonkamer en suggesties voor een nieuwe tv-meubel en bank. Na een kennismakingsgesprek ben ik aan de slag gegaan. Ik heb een sfeerbeeld gemaakt, behang, kleuren, accessoires, bank een een tv-meubel gezocht. Deze heb ik in eindgesprek gepresenteerd. De bewoners waren erg enthousiast en zijn gelijk aan de slag gegaan met klussen en aanpassingen qua accessoires. 

Styling schoonheidssalon "Rayonnant"

Voor schoonheidssalon "Rayonnant" heb ik een sfeerbeeld gemaakt. Uitgangspunten waren relax en rust. Samen met de eigenaresse ben ik gaan shoppen en in overleg de salon ingericht en gestyled. 

Lodge "Green Meditarrane"

STOERbuiten heeft een aantal lodges in Zeeland staan. Voor een nieuwe lodge was er een wedstrijd uitgegeven om een moodboard en uitleg in te leveren. Mijn ingeleverd moodboard "Green Meditarrane" en uitleg is heeft gewonnen. 

Styling tips vensterbank Houten

Marijke uit Houten wilde graag van haar kale vensterbank een gezellige vensterbank maken. Ik heb met een sfeerbeeld laten zien wat ik goed vond passen in de stijl van de kamer en met buiten. We zijn samen op pad gegaan voor een aantal bloempotten met sanseveria's. Die hebben al een mooi plekje op de vensterbank gekregen. 

Ideeën en suggesties stylen kamers Bilthoven

Voor een mooi huis in Bilthoven heb ik een sfeerbeeld gemaakt voor de woonkamer. Ook heb ik voor de keuken, gang, keuken en hal boven een styling advies gemaakt met tips voor accessoires. 

Sfeeradvies blauwe styling Woerden

Voor Karin in Woerden heb ik een sfeerbeeld gemaakt. Met de komst van twee blauwe banken in hun woonkamer heb ik laten zien welke kleur en styling tips gegeven. 

Please reload

bottom of page