Zoeken
  • Petra

Inspiratie bij Loft Arnhem


Het grote Loft pand in Arnhem heb ik altijd al indrukwekkend gevonden. Het is een oud pand waarin een dansschool heeft gezeten. De oude grote trap doet me denken aan de trap in een schoolgebouw in Utrecht. Daar staan veel "voetstappen" van mij op. Gelukkig niet letterlijk. Al heel wat jaartjes wilde ik foto's maken van de bovenverdieping. Tijdens een "shop date" in januari greep ik mijn kans en heb ik een aantal foto's gemaakt.

De voorkamer is prachtig met de oude deuren en de wandplanken met mooi servies. In de grote achterkamer zijn een aantal sfeerhoeken met grote banken waarop je weg wilt kruipen om te relaxen.

Toen we er waren kon je al zien dat er een flink stuk Loft bij kwam. Ik ben heel erg benieuwd hoe alles eruit ziet na de renovatie. Een mooie smoes om er weer heen te gaan. Wordt vervolgd.


0 keer bekeken

© 2020 by Peetlikes 

  • mailWIT
  • instagramWIT
  • facebookWIT
  • twitterWIT